Despre

Adina si Alexandru Bourceanu Physio Medical Center

Un vis devenit realitate

Sănătatea este cel mai de preţ lucru în viaţa fiecărui om, dar ca sportiv o accidentare poate însemna un sfârșit neașteptat de carieră.  Experienţa petrecută de fotbalistul român Alex Bourceanu în mai multe clinici în perioada sa de recuperare, a dat naștere proiectului Physio Medical Center.

În căutarea îndelungată a unui tratament eficient, Alex l-a întâlnit pe kinetoterapeutul Claudiu Ilina care i-a facilitat recuperarea. Cu o experienţă de peste 17 ani, timp în care a lucrat cu cele mai mari cluburi sportive din ţară, Claudiu s-a alăturat clinicii Physio Medical Center unde a format o echipă profesionistă de tineri dinamici și devotaţi sănătăţii fiecărui pacient care trece pragul centrului de recuperare.

Misiunea Physio Medical Center

Orice problemă de sanatate ne poate pune într-o poziţie foarte vulnerabilă. De aceea, la Physio Medical Center, îngrijirea atentă și comfortul fizic și psihic al pacienţilor noștri vine pe primul loc de fiecare dată. Aceste elemente pun baza programelor de înaltă calitate pe care le oferim în clinică. Misiunea Physio Medical Center: Facem tot ce e posibil pentru a asigura recuperarea fiecărui pacient

Te așteptăm pe Strada Polona, nr. 95-99, Sector 1, București, pentru a te ajuta să începi drumul spre sănătate.

 

Contacteaza-ne