Infiltrații articulare

Suna 0752 226 227

Infiltrații articulare

Infiltrațiile articulare reprezintă soluția non-invazivă în tratarea durerii sau a mobilității scăzute la nivelul articulațiilor. Această metodă presupune injectarea unor substanțe în articulație sau în țesutul moale din jurul acesteia. La Physio Medical Center oferim următoarele tipuri de infiltrații: infiltrații cu corticosteroizi, infiltrații cu acid hialuronic, infiltrații cu PRP și infiltratii cu celule STEM. 

*Physio Medical Center nu colaborează cu Casa Națională de Asigurări.

 

Evită complicațiile! Programează prima sesiune.

Infiltrații cu PRP

Infiltrația cu PRP (plasmă îmbogățită cu trombocite) este o metoda revolutionara în tratarea diferitelor afecțiuni articulare, precum: artroza de genunchi, șold, umăr, gleznă și leziuni de ligamente, tendoane sau mușchi, etc. Această metodă constă în injectarea cu plasmă îmbogățită cu trombocite și compuși care stimulează regenerarea, precum și vindecarea țesutului afectat. 

Infiltrații cu acid hialuronic

Infiltrațile cu acid hialuronic se recomandă în cazul de deficitului de lichid sinovial, rolul acestui lichid fiind de a absorbi șocurile de la nivelul genunchiului și de a lubrifia articulația.

Infiltrații cu celule STEM

Infiltrații cu celule STEM reprezintă cea mai moderna tehnica de tratament in ortopedie. Această procedură are ca scop tratarea leziunilor tendinoase, musculare și de cartilaj și în cazurile suturilor de menisc sau post reconstrucția ligamentului incrucisat anterior. Celulele stem pot ajuta la vindecarea diferitelor tipuri de leziuni.

Infiltrații cu corticosteroizi

Infiltrații cu corticosteroizi sunt utilizate frecvent în diverse patologii articulare și peri-articulare.


Începe recuperarea medicală!

Contactează-ne telefonic

Contactează-ne telefonic pentru a beneficia instant de prima programare.

0752 226 227     021 210 4946


Trimite-ne un mesaj acum și începe recuperarea în cel mai scurt timp

Contactează-ne telefonic pentru a beneficia instant de prima programare. 0752 226 227     021 210 4946