Consultatii si diagnostic

Suna 0752 226 227

În cadrul clinicii Physio Medical Center veți fi întâmpinați de către medicii ortopezi și kinetoterapeuții noștri pentru o evaluare amănunțită și pentru structurarea unui plan de tratament personalizat afecțiunilor dumneavoastră.

Veți fi consultați de către medici specializați încă de la primele simptome, consultație care mai apoi vă fi completată cu investigații imagistice (RMN,ecografie) acolo unde este necesară o cercetare mai amănunțită.

Kinetoterapeuții vor evalua aparatul locomotor pentru a stabili obiectivele fiecărui pacient. Evaluarea constă în:

– Testarea musculară
– testarea articulară
– stabilirea obiectivelor terapeutice (diminuarea durerii, corectarea posturii și a aliniamentului corpului, creșterea forței sau a rezistenței musculare, reeducarea mersului, îmbunătățirea coordonării mișcărilor sau a echilibrului, antrenamentul la efort etc.)
– recomandarea tratamentului adecvat, în funcție de afecțiunile identificate (de exemplu: fizioterapie, kinetoterapie, masaj, terapie manuală, refacere și recuperare sportivă, reflexoterapie)
– începerea primei ședințe de tratament

Testarea musculară

Are că scop evaluarea forței grupelor musculare și a fiecărui mușchi în parte. Aceasă etapă a evaluării pacientului sta la baza programului de recuperare sportivă sau medicală și ajută la determinarea necesitații unor eventuale proceduri. Pe durata desfășurării testingului muscular, kinetoterapeutul va dirija, încuraja și orienta examinarea, rolul pacientului fiind acela de a participa activ la toate examinările.

Testarea articulară

Este realizat obligatoriu la începutul și la sfârșitul tratamentului kinetoterapeutic, întrucât oferă date importante asupra stării de funcționalitate a articulației din momentul respectiv. Împreună cu testingul muscular, testingul articular se numără printre elementele esențiale în luarea deciziilor unor modificări sau interpretări utile a obiectivelor de tratament propuse.

În urma consultațiilor sau a evaluărilor, kinetoterapeuții vor discuta cu pacienții toate procedurile și manevrele care urmează a fi efectuate în vederea obținerii rezultatelor dorite. Urmând apoi să începem colaborarea.

Programeaza-te acum la o consultatie

Programari telefonice la

Locatie Clinica:

Testimoniale

Dupa ce intr-o seara pe terenul de fotbal am suferit o ruptura partiala de LIA si cateva leziuni pe menisc, am hotarat impreuna cu domnul doctor Radu Paraschiv sa incep o recuperare pentru afectiunile genunchiului si astfel am ajuns la clinica Physio. Una dintre cele mai bune decizii din viata mea, as putea spune. Aici, sub atenta indrumare a lui Filip Circiumaru care reuseste zi de zi sa ma tina focusat, am reusit sa imi recapat mobilitatea articulatiei, sa imi intaresc musculatura picioarelor si sa ma simt exact ca inainte sau chiar mai bine. Ma bucur ca am luat decizia de a face aceasta recuperare medicala, care m-a readus la forma anterioara si de asemenea ma bucur ca am ales clinica Physio unde acum ma duc cu mare drag si unde ma simt ca in familie

Andrei Aciobanitei

Trecusem printr-o accidentare si o interventie chirurgicala, o reconstructie de ligament incrucisat anterior(LIA) si stiam ca urmeaza un proces lung de recuperare asa ca m-am hotarat sa caut o clinica de specialitate.

La recomandarea domnului doctor Radu Paraschiv, am ajuns la Physio Medical Center. Aici am dat de niste oameni minunati, terapeuti cu experienta, oameni care nu te trateaza ca pe un simplu pacient ci ca pe un prieten si care creaza o atmosfera vesela, cat sa te ajute sa treci mai usor peste dureri. Am lucrat cu Loredana Dorobantu 5 luni, timp in care a avut grija sa fac toate exercitiile corect, sa imi  recuperez mobilitatea articulara si masa musculara. Datorita faptului ca am respectat programul facut de Loredana si ca am mers in fiecare zi la clinica, m-am recuperat destul de repede. Recomand!

Georgiana Carjan

Recomand cu incredere Physio Medical Center pentru profesionalism si pentru prietenia de care dau dovada in fiecare zi. Le multumesc ca pot merge din nou si pentru ca mi-au tinut moralul sus pe tot parcursul recuperarii.

Laurentiu Lupu