Fizioterapie

Suna 0752 226 227

Fizioterapia este un ansamblu de proceduri ce folosesc la bază agenții fizici (curenți electrici, termoterapie etc.) Aceasta este adjuvant în tratarea patologiilor ce afectează musculatura, nervii sau articulațiile.

Principalele efecte ale fizioterapiei:

– antialgice (scăderea durerii)
– antiinflamatoare (eliminarea inflamațiilor localizate articular sau muscular)
– decontracturante
– antiedematoase (contribuie la eliminarea umflăturilor de la nivel celular subcutanat)

Se recomandă folosirea elementelor de fizioterapie în traumatisme sau în cazul herniilor de disc (tratament excelent neinvaziv, fară a necesita intervenție chirurgicală)

Obiectivele si beneficiile fizioterapiei:

– scăderea inflamației în orice stadiu al inflamației (acut sau cronic). De asemenea folosită și în perioada postoperatorie
– recuperarea mobilității pierdute în urma unor afecțiuni de diferite tipuri.
– ajuta la reluarea activitatilor zilnice normale.
– reducerea durerilor musculare sau articulare
– creșterea fortei și a tonusului muscular.

Physio Medical Center dispune de aparate performante, ce cuprind o gamă largă de curenți și elemente de fizioterapie eficiente în tratarea patologiilor de diferite etiologii.

 

Programeaza-te acum la o consultatie

Programari telefonice la

Locatie Clinica:

Terapii

Testimoniale

Dupa ce intr-o seara pe terenul de fotbal am suferit o ruptura partiala de LIA si cateva leziuni pe menisc, am hotarat impreuna cu domnul doctor Radu Paraschiv sa incep o recuperare pentru afectiunile genunchiului si astfel am ajuns la clinica Physio. Una dintre cele mai bune decizii din viata mea, as putea spune. Aici, sub atenta indrumare a lui Filip Circiumaru care reuseste zi de zi sa ma tina focusat, am reusit sa imi recapat mobilitatea articulatiei, sa imi intaresc musculatura picioarelor si sa ma simt exact ca inainte sau chiar mai bine. Ma bucur ca am luat decizia de a face aceasta recuperare medicala, care m-a readus la forma anterioara si de asemenea ma bucur ca am ales clinica Physio unde acum ma duc cu mare drag si unde ma simt ca in familie

Andrei Aciobanitei

Trecusem printr-o accidentare si o interventie chirurgicala, o reconstructie de ligament incrucisat anterior(LIA) si stiam ca urmeaza un proces lung de recuperare asa ca m-am hotarat sa caut o clinica de specialitate.

La recomandarea domnului doctor Radu Paraschiv, am ajuns la Physio Medical Center. Aici am dat de niste oameni minunati, terapeuti cu experienta, oameni care nu te trateaza ca pe un simplu pacient ci ca pe un prieten si care creaza o atmosfera vesela, cat sa te ajute sa treci mai usor peste dureri. Am lucrat cu Loredana Dorobantu 5 luni, timp in care a avut grija sa fac toate exercitiile corect, sa imi  recuperez mobilitatea articulara si masa musculara. Datorita faptului ca am respectat programul facut de Loredana si ca am mers in fiecare zi la clinica, m-am recuperat destul de repede. Recomand!

Georgiana Carjan

Recomand cu incredere Physio Medical Center pentru profesionalism si pentru prietenia de care dau dovada in fiecare zi. Le multumesc ca pot merge din nou si pentru ca mi-au tinut moralul sus pe tot parcursul recuperarii.

Laurentiu Lupu