Infiltratii PRP

Suna 0752 226 227

Infiltrațiile reprezintă o terapie foarte eficientă în cadrul afecțiunilor de natură ortopedică. În funcție de problema manifestată de pacient, medicii noștri vă așteaptă pentru o ședință de evaluare în cabinetul clinicii.

În componența sângelui găsim componenta lichida (plasma) dar și componente solide (celule roșii, albe și trombocite). Trombocitele au conțin factori de creștere (proteine) cu rol important în procesul de vindecare.


Prp se obține prin recoltarea sângelui propriu al pacientului. Sângele se centrifughează 10 minute și se obține o concentrație a factorilor de creștere de 10-15 ori mai mare decât cea a sângelui normal.
Terapia presupune administrarea unei plasme cu concentrație foarte mare de factori de creștere ce au rol esențial în procesul de vindecare al leziunilor de la nivel muscular, tendinos, ligamentar sau articular.

Inficatiile infiltrațiilor cu PRP:

– Tendinite
– În cazul unor intervenții chirurgicale ortopedice
– În leziunile de cartilaj
– În leziunile de menisc
– Leziuni ale coafei rotatorilor
– artroze

Programeaza-te acum la o consultatie

Programari telefonice la

Locatie Clinica:

Testimoniale

Dupa ce intr-o seara pe terenul de fotbal am suferit o ruptura partiala de LIA si cateva leziuni pe menisc, am hotarat impreuna cu domnul doctor Radu Paraschiv sa incep o recuperare pentru afectiunile genunchiului si astfel am ajuns la clinica Physio. Una dintre cele mai bune decizii din viata mea, as putea spune. Aici, sub atenta indrumare a lui Filip Circiumaru care reuseste zi de zi sa ma tina focusat, am reusit sa imi recapat mobilitatea articulatiei, sa imi intaresc musculatura picioarelor si sa ma simt exact ca inainte sau chiar mai bine. Ma bucur ca am luat decizia de a face aceasta recuperare medicala, care m-a readus la forma anterioara si de asemenea ma bucur ca am ales clinica Physio unde acum ma duc cu mare drag si unde ma simt ca in familie

Andrei Aciobanitei

Trecusem printr-o accidentare si o interventie chirurgicala, o reconstructie de ligament incrucisat anterior(LIA) si stiam ca urmeaza un proces lung de recuperare asa ca m-am hotarat sa caut o clinica de specialitate.

La recomandarea domnului doctor Radu Paraschiv, am ajuns la Physio Medical Center. Aici am dat de niste oameni minunati, terapeuti cu experienta, oameni care nu te trateaza ca pe un simplu pacient ci ca pe un prieten si care creaza o atmosfera vesela, cat sa te ajute sa treci mai usor peste dureri. Am lucrat cu Loredana Dorobantu 5 luni, timp in care a avut grija sa fac toate exercitiile corect, sa imi  recuperez mobilitatea articulara si masa musculara. Datorita faptului ca am respectat programul facut de Loredana si ca am mers in fiecare zi la clinica, m-am recuperat destul de repede. Recomand!

Georgiana Carjan

Recomand cu incredere Physio Medical Center pentru profesionalism si pentru prietenia de care dau dovada in fiecare zi. Le multumesc ca pot merge din nou si pentru ca mi-au tinut moralul sus pe tot parcursul recuperarii.

Laurentiu Lupu