Infiltrațiile PRP ANGEL

Suna 0752 226 227

Infiltrațiile intraarticulare cu celule STEM reprezintă cea mai nouă metodă de tratament în cazul leziunilor de cartilaj sau a tendinitelor. Măduva osoasă și țesutul adipos conțin celule stem mezenchimale cu proprietăți regenerative crescute.

Celulele STEM au abilitatea de a se diferenția (transforma) în alte tipuri de celule. Deoarece aceste celule sunt recoltate chiar de la pacient, ele reprezintă de fapt o metodă naturală de vindecare. Terapia cu celule STEM este considerată în industria medicală cea mai importantă inovație privind “vindecarea naturală”. Odată cu administrarea acestor în zona afectată, răspunsul natural al corpului este acela de a accelera procesul de vindecare.

Infiltrațiile cu celule STEM se pot efectua la nivelul oricărei articulații, iar cele mai frecvente afecțiuni în care sunt indicate sunt :
– Leziuni de cartilaj
– Artroză în stadii incipiente sau moderate
– Leziuni ligamentare, musculare sau tendinoase
– Bursite

Infiltrațiile cu celule STEM reprezintă o procedura non-chirurgicala. Aceasta presupune recoltarea celulelor STEM din măduva osoasă (aripa iliaca) sau țesut adipos (abdomen), prepararea și centrifugarea acestora și injectarea în zona afectată de către doctorul ortoped. Durata întregului proces (recoltare – injectare a celulelor stem) este de aproximativ 60 de minute, iar după se recomanda o perioadă de repaus de aproximativ 2-3 zile.

Programeaza-te acum la o consultatie

Programari telefonice la

Locatie Clinica:

Testimoniale

Dupa ce intr-o seara pe terenul de fotbal am suferit o ruptura partiala de LIA si cateva leziuni pe menisc, am hotarat impreuna cu domnul doctor Radu Paraschiv sa incep o recuperare pentru afectiunile genunchiului si astfel am ajuns la clinica Physio. Una dintre cele mai bune decizii din viata mea, as putea spune. Aici, sub atenta indrumare a lui Filip Circiumaru care reuseste zi de zi sa ma tina focusat, am reusit sa imi recapat mobilitatea articulatiei, sa imi intaresc musculatura picioarelor si sa ma simt exact ca inainte sau chiar mai bine. Ma bucur ca am luat decizia de a face aceasta recuperare medicala, care m-a readus la forma anterioara si de asemenea ma bucur ca am ales clinica Physio unde acum ma duc cu mare drag si unde ma simt ca in familie

Andrei Aciobanitei

Trecusem printr-o accidentare si o interventie chirurgicala, o reconstructie de ligament incrucisat anterior(LIA) si stiam ca urmeaza un proces lung de recuperare asa ca m-am hotarat sa caut o clinica de specialitate.

La recomandarea domnului doctor Radu Paraschiv, am ajuns la Physio Medical Center. Aici am dat de niste oameni minunati, terapeuti cu experienta, oameni care nu te trateaza ca pe un simplu pacient ci ca pe un prieten si care creaza o atmosfera vesela, cat sa te ajute sa treci mai usor peste dureri. Am lucrat cu Loredana Dorobantu 5 luni, timp in care a avut grija sa fac toate exercitiile corect, sa imi  recuperez mobilitatea articulara si masa musculara. Datorita faptului ca am respectat programul facut de Loredana si ca am mers in fiecare zi la clinica, m-am recuperat destul de repede. Recomand!

Georgiana Carjan

Recomand cu incredere Physio Medical Center pentru profesionalism si pentru prietenia de care dau dovada in fiecare zi. Le multumesc ca pot merge din nou si pentru ca mi-au tinut moralul sus pe tot parcursul recuperarii.

Laurentiu Lupu