Intrebări

Cum pot începe recuperarea la Physio Medical Center?

Pentru a începe recuperarea în centrul nostru, trebuie doar să urmaţi câţiva pași simpli:

Această evaluare este necesară pentru a cunoaște exact starea pacientului în momentul începerii recuperării, dar și pentru a putea stabili, împreună cu acesta, un plan de tratament (în cazul în care afecţiunea poate fi tratată în centrul nostru) și durata acestuia.

La această întalnire este obligatoriu să prezentaţi documentele medicale care să ateste afecţiunea de care suferiţi. Acestea pot fi scrisori medicale, diagnostic parafat de medic specialist, RMN, radiografii, etc.

Dacă nu am diagnostic, ce fac ?

În acest caz vă programăm pentru o consultaţie în centrul nostru, la domnul doctor Eduard Cernat, specialist în ortopedie-traumatologie. Dacă în urma consultaţiei se constată nevoia începerii tratamentului, se vor urma pașii de la nr. 1.

Cat durează o ședinţă?

Durata unei ședinţe variază în funcţie de fiecare pacient, de procedurile efectuate și de planul de tratament recomandat.

Pot beneficia de serviciile dumneavostră daca nu am un diagnostic?

Pentru anumite afecţiuni lucrăm doar în baza unui diagnostic.

Efectuăm, însă, și proceduri care nu necesită diagnostic, precum terapii manuale, educaţie acvatică, gimnastică medicală de întreţinere, etc.

Doar în urma unei evaluări puteţi afla cu exactitate dacă starea dumneavoastră fizică se încadrează în această tipologie sau nu. Evaluarea este obligatorie înainte de începerea oricărui tip de procedură.

Sunt însarcinată. Cum procedez dacă doresc să încep programul prenatal?

Ne sunaţi pentru a programa o evaluare cu unul dintre kinetoterapeuţii noștri. Evaluarea este necesară pentru a determina exact starea pacientei în momentul începerii acestui program, dar și stabilirea, împreună cu aceasta, a unui plan de tratament (în cazul în care se decide că puteţi începe acest program).

Programul prenatal poate varia de la o pacienta la alta. Pentru a putea începe programul, este obligatoriu să prezentaţi la prima ședinţă, acordul scris al medicului care vă urmărește sarcina.Nu ai găsit răspuns întrebării tale?

Intreabă-ne direct!