Kinesiotape

Suna 0752 226 227

Benzile kinesio sunt tăiate special și aplicate la nivelul afecțiunii. Benzile de kinetoterapie pot fi aplicate atât pe genunchi sau alte încheieturi, dar și pentru a rezolva anumite afecțiuni musculare. Au consistență elastică (până la 150-160%) și sunt respirabile și rezistente la apă, astfel încât zonele pe care se aplică nu vor fi iritate. Banda kinesio poate fi aplicată între 3 și 5 zile, timp în care bandajul vă acționa în parametrii maximi de eficiență.

Terapia prin aplicarea benzilor kinesiologice constă în aplicarea unor bandaje elastice în zonele afectate, la nivel muscular sau articular.

Afecțiuni în care utilizat benzile kinesiologice:

–    Afecțiuni articulare/ligamentare
–    Afecțiuni musculare
–    În cazul edemelor locale

Beneficii:


–    Scăderea inflamației și a durerii
–    Creșterea stabilității articulare
–    Eliminarea crampelor musculare
–    Stimularea circulației
–    Favorizarea drenajului limfatic
–    Ameliorarea posturilor incorecte
–    Favorizarea procesului de cicatrizare
–    Scurtarea timpului de vindecarea al afecțiunilor musculare (hematoame, contuzii)

Aceste benzi se adresează atât sportivilor de performanță, cât și persoanelor care se confruntă cu diverse dureri sau senzații de discomfort la nivel muscular, ligamentar sau articular, apărute de obicei datorită unor posturi incorecte sau unor accidentări ușoare.
Nu se folosesc benzi kinesio dacăexista plăgi deschise, alergii la adezivul benzilor sau dacă pacientul are diabet. Alte patologii care contraindică această terapie sunt cancerul, bolile renale și unele patologii cardiace (insuficiența cardiacă congestivă sau tromboza venoasa profundă).

Programeaza-te acum la o consultatie

Programari telefonice la

Locatie Clinica:

Testimoniale

Dupa ce intr-o seara pe terenul de fotbal am suferit o ruptura partiala de LIA si cateva leziuni pe menisc, am hotarat impreuna cu domnul doctor Radu Paraschiv sa incep o recuperare pentru afectiunile genunchiului si astfel am ajuns la clinica Physio. Una dintre cele mai bune decizii din viata mea, as putea spune. Aici, sub atenta indrumare a lui Filip Circiumaru care reuseste zi de zi sa ma tina focusat, am reusit sa imi recapat mobilitatea articulatiei, sa imi intaresc musculatura picioarelor si sa ma simt exact ca inainte sau chiar mai bine. Ma bucur ca am luat decizia de a face aceasta recuperare medicala, care m-a readus la forma anterioara si de asemenea ma bucur ca am ales clinica Physio unde acum ma duc cu mare drag si unde ma simt ca in familie

Andrei Aciobanitei

Trecusem printr-o accidentare si o interventie chirurgicala, o reconstructie de ligament incrucisat anterior(LIA) si stiam ca urmeaza un proces lung de recuperare asa ca m-am hotarat sa caut o clinica de specialitate.

La recomandarea domnului doctor Radu Paraschiv, am ajuns la Physio Medical Center. Aici am dat de niste oameni minunati, terapeuti cu experienta, oameni care nu te trateaza ca pe un simplu pacient ci ca pe un prieten si care creaza o atmosfera vesela, cat sa te ajute sa treci mai usor peste dureri. Am lucrat cu Loredana Dorobantu 5 luni, timp in care a avut grija sa fac toate exercitiile corect, sa imi  recuperez mobilitatea articulara si masa musculara. Datorita faptului ca am respectat programul facut de Loredana si ca am mers in fiecare zi la clinica, m-am recuperat destul de repede. Recomand!

Georgiana Carjan

Recomand cu incredere Physio Medical Center pentru profesionalism si pentru prietenia de care dau dovada in fiecare zi. Le multumesc ca pot merge din nou si pentru ca mi-au tinut moralul sus pe tot parcursul recuperarii.

Laurentiu Lupu