Masajul terapeutic

Suna 0752 226 227

Reprezintă  un mijloc de bază, specific kinetoterapiei, ce poate  fi considerat indispensabil din punct de vedere al aplicării unui tratament eficient.

Masajul terapeutic este o formă de tratament paramedicală, care se aplică pe zone tensionate, contracturi musculare, hipotrofii și atrofii musculare, cu scopul de a îmbunătăți mobilitatea și funcționalitatea zonei afectate. Masajul terapeutic produce efecte analgezice locale

Beneficii:
–    vindecă anumite leziuni muscular
–    îmbunătățește circulația și aduce aport de nutrienți celulelor musculare
–    combate inflamația
–    îmbunătățește imunitatea și tonusul muscular
–    îmbunătățește frecventa cardiacă, respiratorie și tensiunea arteriala
–    îmbunătățește sistemul imunitar și ajută în combaterea stresului
–    îmbunătățește mobilitatea articulațiilor și flexibilitatea musculară


Masajul terapeutic este indicat în:
–    Afecțiuni ale aparatului locomotor – reumatismale, neurologice, posttraumatice, afecțiuni articulare
–     Afecțiuni ale aparatului cardiovascular – staze venoase și limfatice, cu edeme circulatorii periferice
–    Afecțiuni psihogene – forme de nevroză astenică, spasmofilii, distonii neurovegetative
–    Afecțiuni metabolice – obezitate, diabet, gută.
–    Sedentarism
–    Refacerea rapidă a elasticității țesuturilor și grăbirea cicatrizărilor
–    Ameliorarea  circulației sângelui

Programeaza-te acum la o consultatie

Programari telefonice la

Locatie Clinica:

Testimoniale

Dupa ce intr-o seara pe terenul de fotbal am suferit o ruptura partiala de LIA si cateva leziuni pe menisc, am hotarat impreuna cu domnul doctor Radu Paraschiv sa incep o recuperare pentru afectiunile genunchiului si astfel am ajuns la clinica Physio. Una dintre cele mai bune decizii din viata mea, as putea spune. Aici, sub atenta indrumare a lui Filip Circiumaru care reuseste zi de zi sa ma tina focusat, am reusit sa imi recapat mobilitatea articulatiei, sa imi intaresc musculatura picioarelor si sa ma simt exact ca inainte sau chiar mai bine. Ma bucur ca am luat decizia de a face aceasta recuperare medicala, care m-a readus la forma anterioara si de asemenea ma bucur ca am ales clinica Physio unde acum ma duc cu mare drag si unde ma simt ca in familie

Andrei Aciobanitei

Trecusem printr-o accidentare si o interventie chirurgicala, o reconstructie de ligament incrucisat anterior(LIA) si stiam ca urmeaza un proces lung de recuperare asa ca m-am hotarat sa caut o clinica de specialitate.

La recomandarea domnului doctor Radu Paraschiv, am ajuns la Physio Medical Center. Aici am dat de niste oameni minunati, terapeuti cu experienta, oameni care nu te trateaza ca pe un simplu pacient ci ca pe un prieten si care creaza o atmosfera vesela, cat sa te ajute sa treci mai usor peste dureri. Am lucrat cu Loredana Dorobantu 5 luni, timp in care a avut grija sa fac toate exercitiile corect, sa imi  recuperez mobilitatea articulara si masa musculara. Datorita faptului ca am respectat programul facut de Loredana si ca am mers in fiecare zi la clinica, m-am recuperat destul de repede. Recomand!

Georgiana Carjan

Recomand cu incredere Physio Medical Center pentru profesionalism si pentru prietenia de care dau dovada in fiecare zi. Le multumesc ca pot merge din nou si pentru ca mi-au tinut moralul sus pe tot parcursul recuperarii.

Laurentiu Lupu