Terapia cu ventuze

Suna 0752 226 227

Terapia cu ventuze este o formă alternativă de medicină și este, probabil, mai bine cunoscută că medicina tradițională chineză, la fel cum este și acupunctura.

 Ideea de bază care se află în spatele terapiei cu ventuze este de a plasa cupe de sticla sau cupe de silicon pe pielea pacientului pentru a crea un vid, astfel încât sângele este atras la suprafața pielii în anumite parți ale corpului care au nevoie de vindecare.

Cea mai cunoscută formăde utulizare a ventuzelor terapia în care îmbinăm efectele cuppingului cu masajul. Terapeutul poate deplasa cupele și le poate mișca pe toata suprafață dureroasă.

Oamenii de știință sunt din ce în ce mai conștienți de faptul că, în mâinile experților practicieni, ar putea ajuta mulți pacienți care suferă de o serie de afecțiuni.
Terapia cu ventuze oferă mai multe avantaje, printre care și faptul că ajută la promovarea fluxului sanguin și la creșterea circulației sângelui la nivelul mușchilor și țesuturilor, la aprovizionarea cu oxigen a celulelor, la înlăturarea nodurilor și la eliberarea și scurgerea excesului de fluide și toxine.

După prima sesiune de terapie cu ventuze, pacientul înregistrează o îmbunatățire semnificativă a nivelului durerii sau a congestiei. Simptomele pentru care a fost tratat vor deveni din ce în ce mai slabe pe măsură ce tratamentele vor continua. Rigiditatea articulațiilor vă avea o îmbunatățire semnificativă .Mușchii vor începe să se întindă și se vor relaxa, iar inflamația este diminuată deoarece toxinele stagnante sunt eliberate din organism. Se pot observa la nivelul pielii ușoare iritații, roșeață locală sau chiar vânătăi, în funcție de sensibilitatea pacientului.Terapeuții vor așteptă până când vor vedea că semnele roșii rămase din sesiunea anterioară sunt aproape dispărute în întregime. Mai apoi putând fi efectuate următoarele ședințe.

Programeaza-te acum la o consultatie

Programari telefonice la

Locatie Clinica:

Testimoniale

Dupa ce intr-o seara pe terenul de fotbal am suferit o ruptura partiala de LIA si cateva leziuni pe menisc, am hotarat impreuna cu domnul doctor Radu Paraschiv sa incep o recuperare pentru afectiunile genunchiului si astfel am ajuns la clinica Physio. Una dintre cele mai bune decizii din viata mea, as putea spune. Aici, sub atenta indrumare a lui Filip Circiumaru care reuseste zi de zi sa ma tina focusat, am reusit sa imi recapat mobilitatea articulatiei, sa imi intaresc musculatura picioarelor si sa ma simt exact ca inainte sau chiar mai bine. Ma bucur ca am luat decizia de a face aceasta recuperare medicala, care m-a readus la forma anterioara si de asemenea ma bucur ca am ales clinica Physio unde acum ma duc cu mare drag si unde ma simt ca in familie

Andrei Aciobanitei

Trecusem printr-o accidentare si o interventie chirurgicala, o reconstructie de ligament incrucisat anterior(LIA) si stiam ca urmeaza un proces lung de recuperare asa ca m-am hotarat sa caut o clinica de specialitate.

La recomandarea domnului doctor Radu Paraschiv, am ajuns la Physio Medical Center. Aici am dat de niste oameni minunati, terapeuti cu experienta, oameni care nu te trateaza ca pe un simplu pacient ci ca pe un prieten si care creaza o atmosfera vesela, cat sa te ajute sa treci mai usor peste dureri. Am lucrat cu Loredana Dorobantu 5 luni, timp in care a avut grija sa fac toate exercitiile corect, sa imi  recuperez mobilitatea articulara si masa musculara. Datorita faptului ca am respectat programul facut de Loredana si ca am mers in fiecare zi la clinica, m-am recuperat destul de repede. Recomand!

Georgiana Carjan

Recomand cu incredere Physio Medical Center pentru profesionalism si pentru prietenia de care dau dovada in fiecare zi. Le multumesc ca pot merge din nou si pentru ca mi-au tinut moralul sus pe tot parcursul recuperarii.

Laurentiu Lupu